Husman

  1. Pannbiff med portvinstuvade champinjoner, inlagd gurka & lingon
  2. Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  3. Rödbetsbiff med chevreost samt portvinstuvade champinjoner
  4. Entrecôte med chilimarinerad broccoli & cashewnötter
  5. Spaghetti Carbonara (bacon)

Chili

  1. Wallenbergare (100% svensk kalvfärs) med gräddsås & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis
  2. Ugnsgratinerad falukorv fylld med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos
  3. Asiatisk lunchbuffé
  4. Stekt panerad stilla havsspätta med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
  5. Chicken kholapuri, serveras med ris & raita
  6. Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  7. Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Collegium

  1. Stekt panerad torskfilé med örtmajonäs, citron och smörsvängd potatis
  2. Ugnsbakad kycklingfilé med baconcrisp, dijonsås och rosmarinpotatis
  3. Auberginerullader med paprikayoghurt samt rosmarinpotatis
  4. Pasta linguine med paprikagräddsås, kyckling och mozarella
  5. Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Viktors bakficka

Meny saknas

Matkultur

  1. Bbq-bakad spjällsida med semibakade tomater och rostad potatis
  2. Vildsvinswallenbergare med kindasallad och stompade rotfrukter samt syrlig äppelsky
  3. Fiskgryta med fänkål selleri och tomat samt örtaioli
  4. Friterad mozzarella med bulgursallad och citronaioli

P2

  1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  2. Rimmad torsk med ägg- och persiljesås
  3. Varmrökt lax med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  4. Matjessill med färskpotatis, gräddfil, ägg, lök och brynt smör
  5. Vegetarisk pasta med svampsås
  6. Räksallad med sparris och ägg
  7. Kycklingsallad med Caesardressing

Scandic

  1. Klassisk boeuf bourguignon
  2. Smörstekt gösfilé serveras med bacon & parmesancréme
  3. Falafel & myntakräm

Brödernas Kök

  1. Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost
  2. serranoskinka och grillade grönsaker