Husman

  1. Kalasfärsbiff med bacon & gurka samt gräddsås & rårörda lingon
  2. Lax-& skaldjurspaella med aioli
  3. Grönsakspaella med aioli
  4. Kyckling med färsk ingefära & chili
  5. Spaghetti Carbonara (bacon)

Chili

  1. Pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök, gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis
  2. Isterband från Hugo s chark i Gränna, serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor
  3. Aloo gopi
  4. Poke bowl med pankopanerad kycklingfilé, lax eller halloumi på risbädd
  5. Asiatisk lunchbuffé
  6. Sprödbakad torskfilé med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron
  7. Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

Collegium

  1. Stekt panerad torskfilé med örtmajonnäs, citron och smörsvängd potatis
  2. Grillad fläskytterfilé med chilibearnaise, rostad tomat samt potatispuck
  3. Kikärtsbiff med sambalcreme och råstekt potatis
  4. Pasta linguine med paprikagräddsås, kyckling och mozzarella
  5. Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Viktors bakficka

  1. Lax linguine, hummersås, broccoli
  2. Kålpudding, lingon, gräddsås, pressgurka, kokt potatis

Matkultur

  1. Nattbakad karre med balsamicosky och tzatsiki samt rostad potatis
  2. Helstekt Tri Tip av kalv med gräslökshollandaise samt rostade betor och friterad potatis
  3. Parmesan och krondillsbakad kummel med kräftsås och potatispure
  4. Risotto med vitlöksrostad kål

P2

  1. Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  2. Fetaostfylld pannbiff med tzatziki
  3. Varmrökt lax med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  4. Kroppkakor med skirat smör och lingon
  5. Vegetarisk lökpaj med parmesancreme
  6. Räksallad med sparris och ägg
  7. Kycklingsallad med Caesardressing

La Fontana

  1. Kycklingspett med stekt potatis och paprikasås
  2. Ryggbiff med stekta gronsaker och rödvinssås

Brödernas Kök

  1. Thai-inspirerad kycklingsoppa
  2. Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost
  3. serranoskinka och grillade grönsaker