Husman

  1. Wallenbergare med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor
  2. Italiensk fiskgratäng med oliver, soltorkad tomat & färsk basilika
  3. Morotsbiff med potatismos & ärtor
  4. Fläskfilé med jordnötssås
  5. Pasta med kyckling, senap & purjolök

Chili

  1. Fläskfilé à la oscar (med bearnaisesås, räkor & sparris), serveras med stekt potatis
  2. Isterband (från hugo s chark i vadstena), serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor
  3. Asiatisk lunchbuffé
  4. Stekt panerad rödspättafilé, med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron
  5. Chicken tilka, serveras med ris & raita
  6. Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  7. Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Collegium

  1. Stekt dillfylld strömming med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré
  2. Porterstek med mörk gräddsås, svart vinbärsgelé och ugnstekt potatis
  3. Stekt bönbiff med ruccolacreme och ugnstekt potatis
  4. Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Pinocchio

  1. Stekt strömmingflundra med potatismos skirat smör & lingon
  2. Helstekt kotlettrad med potatisgratäng & pepparsås

Matkultur

  1. Karre med citron och lagerbladssås samt ugnsbakade rotfrukter
  2. Bbq-bakad secreto av utegris med rostad sötpotatis samt äppel och rödlökstzatsiki
  3. Ugnsbakad lax med dillhollandaise samt ljummen sallad på amandinepotatis, babyspenat och rödisor
  4. Rödbetsbiffar med chevrecreme och bakad palsternacka

P2

  1. Rimmad torsk med potatis- och blomkålspuré
  2. Kycklingfärsbiff med vitlök, örter, tomatsås och pasta
  3. Varmrökt lax med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  4. Pasta med köttfärssås
  5. Parmesangratinerad rotselleri med stuvad blomkål
  6. Räksallad med sparris och ägg
  7. Kycklingsallad med Caesardressing

Scandic

  1. Klassisk boeuf bourguignon
  2. Panerad spätta med remouladsås
  3. Pasta med tofu & soltorkadtomatsås

Brödernas Kök

  1. Rostad Paprikasoppa
  2. Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost
  3. serranoskinka och grillade grönsaker